stcrt-2009-18765-001.png ‘Ontwerp-projectbesluit Van Pallantstraat te Partij’

Ten behoeve van de nieuwbouwontwikkeling aan de rand van Kern Partij, ten oosten van de Van Pallantstraat, is een projectbesluit opgesteld. Deze ontwikkeling is gericht op de realisatie van acht vrijstaande vrije sectorwoningen, één vrijstaande woning, vijf reguliere woningen en vier patiowoningen met bijbehorende infrastructuur.

Hangende de voorbereiding van het projectbesluit is door Van Kan Jongen BV op 8 mei 2009 een bouwaanvraag ingediend ter realisatie van de vier patiowoningen (type A en A1) en vijf reguliere woningen (type B en B1) gelegen in het westelijke in uitvoeringzijnde deel van de woonlocatie.

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem maken bekend dat zij het voornemen hebben om voor bovenstaand planvoornemen:

  • 1. een projectbesluit vast te stellen en

  • 2. bouwvergunning te verlenen voor de bouw van vier patiowoningen en vijf reguliere woningen.

Op grond van het bepaalde in artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht liggen de hierna genoemde stukken met ingang van maandag 14 december 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage:

  • het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende bescheiden, zoals o.a. de ruimtelijke onderbouwing;

  • de ontwerpbouwvergunning inzake de vier patiowoningen (type A en A1);

  • de ontwerpbouwvergunning inzake de vijf reguliere woningen (type B en B1).

Bovenstaande stukken, met uitzonderingen van tekeningen en bijbehorende rapporten, kunnen ook geraadpleegd worden via www.gulpen-wittem.nl.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagetermijn kan iedereen een zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunningen.

U kunt uw zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem, postbus 56, 6270 AB Gulpen.

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met mevr. S. Pieters via tel. 043-8800796. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt

Naar boven