stcrt-2009-18666-001.png Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Oost-graftdijk−Locatie Stoop’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat opnieuw het ontwerpbestemmingsplan ‘Oost-Graftdijk−Locatie Stoop’, alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 9 december 2009 gedurende zes weken tijdens openingstijden (op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur) op het gemeentehuis, Sloep 7 in De Rijp, ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oost-Graftdijk−Locatie Stoop’, betreft een woningbouwlocatie met 15 woningen op het perceel Oostgraftdijk 51 te Oost-Graftdijk. Het ontwerpbestemmingsplan is enigszins gewijzigd ten opzichte van het vorige ontwerpbestemmingsplan. Zo zijn aanvullende gegevens ten aanzien van verkeer, luchtkwaliteit, externe veiligheid en geluid erin verwerkt.

Ter inzage liggen:

  • 1. het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting, regels en plankaart);

  • 2. de bij dit ontwerpbestemmingsplan behorende bijlagen met betrekking tot de verrichte onderzoeken);

  • 3. de reactienota met betrekking tot de eerder ingediende zienswijzen.

Deze stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.graftderijp.nl.

Gedurende genoemde termijn kan iederen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Graft-De Rijp, Postbus 16, 1483 ZG De Rijp. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact op nemen met de heer R. van Diepen, telefoonnummer (0299) 391997

Naar boven