stcrt-2009-18497-001.png Besluit tot wijziging van het bestemmingsplan Oud-West ex artikel 11 WRO (Wenslauerstraat 65–67)

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West in Amsterdam maakt op grond van artikel 11 lid 5 jo artikel 23 lid 1 sub a WRO bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 13 november 2009 de ‘Vierde wijziging bestemmingsplan Oud-West’ (Wenslauerstraat 65–67) hebben goedgekeurd. Dit vierde wijzigingsplan Oud-West werd bij besluit van 1 september 2009 door het Dagelijks Bestuur vastgesteld.

Vanaf donderdag 3 december 2009 t/m woensdag 13 januari 2010 ligt het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten, het vierde wijzigingplan Oud-West tezamen met het bestemmingsplan Oud-West voor eenieder ter inzage bij de afdeling Publieksservice van het stadsdeelkantoor aan de Kwakersstraat 3 te Amsterdam. De afdeling Publieksservice van het stadsdeelkantoor is open op werkdagen, en wel op maandag van 7.30 tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur.

Tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten kan gedurende de periode van de terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag van de terinzagelegging. Een dergelijk beroep kan worden ingediend door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het Dagelijks Bestuur naar voren heeft gebracht of door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder in de procedure geen zienswijze naar voren te hebben gebracht.

Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Bij onverwijlde spoed kan een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening gedurende de terinzageleggingstermijn is gedaan, dan treedt het wijzigingsplan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven