stcrt-2009-18037-001.png Het ontwerpbestemmingsplan ‘Gasthuiswaard’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 40 van de Wet Geluidhinder, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 27 november 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Gasthuiswaard’, inclusief

  • aanpassing geluidscontour gezoneerd bedrijventerrein Zuid.

Dit ontwerp heeft betrekking op het bedrijventerrein Gasthuiswaard en de gronden ten noorden van de Kanaalweg-Oost en ten westen van de Amercentrale. Het plangebied wordt begrensd door De Bergsche Maas, het Wilhelminakanaal, de Donge, de kern Geertruidenberg en de Amercentrale. De aanpassing van de geluidscontour is nodig om alle vergunde geluidsruimte op te nemen op het gezoneerde bedrijventerrein.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 27 november 2009 tot en met 7 januari 2010 ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Degenen die hun zienswijze mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de ter inzage liggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, de heer R. Noorhoff, telefoonnummer 0162-579661, aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Raamsdonksveer, 26 november 2009

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven