stcrt-2009-17287-001.png Vaststelling bestemmingsplan Brede Dijk

Burgemeester en wethouders van Oudewater maken op grond van artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 september 2009 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Brede Dijk’ gewijzigd vast te stellen. Het vastgestelde plan voorziet in vervangende nieuwbouw van een aantal woningen en enige architectonische en stedenbouwkundige aanpassingen in de wijk Brede Dijk. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 18 november 2009 gedurende zes weken, tijdens kantooruren, ter inzage in het stadskantoor, Waardsedijk 219 en is ook in te zien op www.oudewater.nl.

Instellen beroep

Het instellen van beroep is mogelijk voor:

  • Degene die een zienswijze heeft ingediend en belanghebbende is

  • Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken

  • Iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de inzage termijn van. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 30 december 2009. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Oudewater, 17 november 2009

Naar boven