stcrt-2009-17114-001.png Ontwerpbestemmingsplan Middenmeer I en II

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Oost/Watergraafsmeer maakt ingevolge de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Middenmeer I en II met bijbehorende bijlagen vanaf vrijdag 13 november 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt op het volgende adres: Deelraad stadsdeel Oost/Watergraafsmeer, Oranje Vrijstaatkade 2 te Amsterdam. Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen kan tevens bekeken worden via www.oost-watergraafsmeer.nl.

Het plangebied Middenmeer I en II wordt globaal begrensd door de Middenweg, de Ringvaart, de Molukkenstraat, het spooremplacement van de NS, de Kruislaan en het gebied rondom de Jaap Edenbaan, Teslastraat en Hertzstraat.

De ruimtelijke en functionele bestaande situatie van Middenmeer I en II, zoals die bij het opstellen van het bestemmingsplan bekend was, is in dit bestemmingsplan opnieuw vastgelegd. Voorliggend plan voorziet niet in grootschalige ontwikkelingen.

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan eenieder zijn zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan inbrengen bij de stadsdeelraad van stadsdeel Oost/Watergraafsmeer.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend per adres: Deelraad stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Oranje Vrijstaatkade 2, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan tijdens werkdagen contact op genomen worden met Jeroen Buter van de sector Wonen en Werken, afdeling beleid via telefoonnummer 020 25 35395.

Voor zover sprake is van ruimtelijke ontwikkelingen voorziet de voorliggende publicatie tevens als bekendmaking als bedoeld in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening. Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op www.oost-watergraafsmeer.nl.

Amsterdam, 12 november 2009

Naar boven