stcrt-2009-17018-001.png Wijziging bestemmingsplan Bisschopsmolenstraat

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur delen ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht mee, dat zij op grond van:

  • 5.1 en 5.2 van de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Bisschopsmolenstraat’ overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening hebben besloten om (gedeeltelijk) de bestemming ‘bedrijfsdoeleinden’ ter hoogte van wijzigingsbevoegdheid II in het bestemmingsplan te wijzigen in de bestemming ‘autoboxen’ en ‘verkeers- en verblijfsdoeleinden’, ten behoeve van de bouw van 17 autoboxen.

Dit besluit ligt met ingang van 12 november 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Gelijktijdig kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze afdeling.

Ingevolge het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zie www.etten-leur.nl

Plan & project →

Wijzigingsplan Slotlaan 22

Etten-Leur, 11 november 2009

Naar boven