stcrt-2009-17014-001.png Projectbesluit Munnikkenpolder, gemeente Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp zijn voornemens een projectbesluit te nemen voor de plaatsing van de Munnikkenmolen in de Munnikkenpolder te Leiderdorp.

De molen past niet binnen het van kracht zijnde bestemmingsplan ‘Uitbreidingsplan in hoofdzaak 1960’. In het (ontwerp)bestemmingsplan ‘W4’ wordt de realisatie van één molen mogelijk gemaakt, deze molen vormt de tweede molen in het gebied.

De gemeenteraad is bevoegd om op grond van artikel 3.10, lid 1, Wro een projectbesluit te nemen waarmee deze strijdigheid kan worden opgeheven. De gemeenteraad heeft op 20 april 2009 deze bevoegdheid, conform artikel 3.10, lid 4, Wro, gedelegeerd aan het college van burgemeester en wethouders.

De op deze zaak betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 12 november 2009 gedurende zes weken (derhalve tot en met 23 december 2009) ter visie, op het gemeentehuis, op de afdeling Gemeentewinkel, cluster bouwen, wonen en heffingen, Statendaalder 1, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website (www.leiderdorp.nl, onder de rubriek ‘actueel’, onder ‘meer nieuws’).

Gedurende deze termijn is iedereen bevoegd zijn zienswijzen over het voornemen kenbaar te maken. U dient in dat geval duidelijk aan te geven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijzen betrekking hebben.

Een schriftelijke reactie stuurt u aan: Burgemeester en wethouders van Leiderdorp, Postbus 35, 2350 AA Leiderdorp.

Indien u een mondelinge reactie wilt geven kunt u dit kenbaar maken bij de managementassistente van de afdeling Beleid & Projecten, Projectbureau W4, tel. (071) 545 99 00. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt.

Naar boven