Kennisgeving ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning Terrein Edmond Halleylaan, John Hadleystraat en Navigatiepad (Amsterdam-stadsdeel Zeeburg, GSP-project), kenmerk G01/0736 2009

Namens Burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de Directeur van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht (DMB) ingevolge het bepaalde in art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning van het bouwplan voor het oprichten van 71 appartementen en 10 grondgebonden eengezinswoningen op een terrein gelegen aan de Edmond Halleylaan, John Hadleystraat, en het Navigatiepad, ligt gedurende de periode van 5 november 2009 t/m 16 december 2009 ter visie bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Weesperplein 4, kamer 322, tel. 020-5513888.

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpprojectbesluit en/of over de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen aan B&W.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij B&W, per adres de directeur van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Postbus 922, 1000 AX Amsterdam.

Deze kennisgeving, het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.dmb.amsterdam.nl

Naar boven