stcrt-2009-16411-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied, Oude Molenweg 13’

In zijn vergadering van 26 oktober 2009 heeft de gemeenteraad van Elburg het bestemmingsplan ‘Buitengebied, Oude Molenweg 13’ vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een uitbreiding van het agrarische bouwperceel ter plaatse en een mogelijkheid voor nevenactiviteiten in de vorm van een groepsaccommodatie en een ijsmakerij.

Met ingang van woensdag 4 november 2009 liggen het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken/bijlagen gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen worden geraadpleegd via de gemeentelijke website (www.elburg.nl/bekendmakingen).

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden die reeds een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht, met ingang van de genoemde datum, gedurende zes weken beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn door degene die tijdig een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven