stcrt-2009-15897-001.png Ontwerpprojectbesluit Torenlaan 64a in Laren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit met betrekking tot de geheel nieuw op te richten woonbebouwing (na sloop van de oude woonbebouwing) aan de Torenlaan 64a in Laren in overeenstemming met artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:11 van de Algemene wet bestuursrecht conform de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure ter inzage ligt.

Het projectbesluit is opgesteld voor het bouwplan ‘Bouw van een landhuis’ dat wegens strijdigheid met het vigerende bestemmingsplan ‘De Kolonie’ voor wat betreft de maximale bouwhoogte in beginsel niet mogelijk is.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende documentatie ligt op grond van artikel 3:11, lid 1 en lid 4, en artikel 3:16, lid 1, van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage met ingang van maandag 26 oktober 2009 gedurende een periode van zes weken bij de balie Bouwen en Vergunningen, ten kantore van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5, 3755 AZ in Eemnes. U kunt bij de balie Bouwen en Vergunningen terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op maandag ook van 13.30 tot 15.30 uur. Tevens is het ontwerp-projectbesluit met bijbehorende documentatie via de website www.laren.nl te raadplegen.

Zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit kunnen – bij voorkeur schriftelijk – gedurende deze periode door een ieder worden ingediend. Het is niet mogelijk via e-mail een zienswijze in te dienen.

Binnen twaalf weken na de termijn van terinzagelegging wordt beslist omtrent vaststelling van het projectbesluit.

Naar boven