stcrt-2009-15426-001.png Voorbereidingsbesluit zellingen Blok en Onderneming

Deze bekendmaking vervangt de eerdere bekendmaking van het voorbereidingsbesluit zellingen Blok en Onderneming van 7 oktober 2009.

Burgemeester en wethouders van Nieuwerkerk aan den IJssel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 september 2009 opnieuw een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor de zellingen Blok en Onderneming in verband met het voornemen om voor de zellingen een nieuw bestemmingsplan vast te stellen ten behoeve van de ontwikkeling van woningbouw. De gemeenteraad heeft hiermee verklaard dat een herziening van het bestemmingsplan Hitland wordt voorbereid. Een gewaarmerkte situatietekening maakt deel uit van het voorbereidingsbesluit Blok & Onderneming.

Het besluit van de gemeenteraad ligt met ingang van 15 oktober 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in de hal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk. Het besluit is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente (www.nieuwerkerk-ijssel.nl) en treedt in werking met ingang van 15 oktober 2009.

Naar boven