stcrt-2009-15349-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘woningbouw voormalige ABC-school Munstergeleen’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet Ruimtelijke Ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 15 oktober 2009 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 25 november 2009) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘woningbouw voormalige ABC-school Munstergeleen’ ter inzage ligt bij de balie Vergunningen van de stadswinkel Geleen (stadhuis, Markt 1).

Het ontwerpbestemmingsplan is geënt op een inrichtingsplan voor het terrein van de voormalige ABC-school. Dit inrichtingsplan bestaat uit vijf ‘traditionele’ woningen in twee bouwlagen met kap en een tuin, grenzend aan de Watersleyerweg. Daarachter komen in een hofjesvorm negen patiowoningen te liggen, bestaande uit één bouwlaag met opbouw.

Het bestemmingsplan bestaat uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (bij voorkeur schriftelijk) zijn/haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijk Beleid: mevrouw M. Jansen (telefoon (046) 4778512). Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

14 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven