stcrt-2009-15109-001.png Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Fitland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Fitland alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 7 oktober 2009 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via website www.gemeente-mill.nl

Fitland verkeert in een fase van ruimtelijke afronding. De laatste structureel te ontwikkelen ruimte van Fitland bestaat uit een invulling aan de onbebouwde zijde aan het plantsoen Hoogstraat. Van hieruit is er zicht op het binnenterrein van Fitland. De voorgenomen invulling behelst een voorgebouw met hotelfunctie en het parkeerdek. Op het binnenterrein van Fitland zijn aanvullende voorzieningen opgenomen, alsmede kleinere aanpassingen aan de straatzijden van de bestaande bebouwing. Het bestemmingsplan verankert bovengenoemde ontwikkelingen in een juridisch-planologische regeling en biedt daarmee de basis voor realisatie.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 0485-460300.

Mill, 7 oktober 2009

Naar boven