stcrt-2009-15089-001.png Goedkeuring uitwerkingsplannen Loppersum (Over de Wijmers, fase I) en Middelstum (Zuidrand, fase I)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum maken bekend dat de op 29 juni 2009 door de gemeenteraad vastgestelde uitwerkingsplannen voor woninguitbreiding in Loppersum (Over de Wijmers, fase I ) en Middelstum (Zuidrand, fase I) op 22 september 2009 zijn goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Groningen.

Het goedkeuringsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van dinsdag 13 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis te Loppersum. Bovengenoemde plannen zijn uitwerkingen ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van de bestemmingsplannen Loppersum en Middelstum. De uitwerkingsplannen voorzien in de gefaseerde bouw van nieuwe woningen in de dorpen Loppersum en Middelstum.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan volgens het bepaalde in artikel 11, lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) en artikel 54, lid 2, sub b WRO een belanghebbende beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG

Het besluit inzake goedkeuring treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Loppersum, 12 oktober 2009

Naar boven