stcrt-2009-14870-001.png Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa, Stadshoven 3e fase 2009’

Burgemeester en wethouders van Purmerend maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 22 september 2009 het uitwerkingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa, Stadshoven 3e fase 2009’ hebben vastgesteld.

Met dit uitwerkingsplan wordt een planologische regeling getroffen voor de realisatie van eengezinswoningen en de daarbij behorende infrastructurele voorzieningen ter plaatse van de Helsinkihaven en de Barcelonahaven, in kwadrant Europa van de uitbreidingslocatie Weidevenne.

De betreffende stukken liggen met ingang van 6 oktober 2009 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage bij de Centrale Balie Publieksvoorlichting, op het stadhuis Purmersteenweg 42, Purmerend. De stukken worden tevens digitaal beschikbaar gesteld op de website van de gemeente: www.purmerend.nl.

Gedurende deze termijn kan een belanghebbende tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan naar voren heeft gebracht.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van vorengenoemde beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Purmerend, 30 september 2009

Namens burgemeester en wethouders van Purmerend,

de teammanager Beleid a.i. van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling,

B. van Gulick.

Naar boven