stcrt-2009-14715-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Oosthoeck, 1e partiële herziening’ (Begraafplaats) Bergschenhoek

De gemeenteraad heeft op 24 september 2009 het volgende bestemmingsplan vastgesteld:

  • Oosthoeck, 1e partiële herziening (Begraafplaats) Bergschenhoek

Bij het vaststellen van het bestemmingsplan zijn er wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Beschrijving bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is gelegen binnen de kern Bergschenhoek en wel op de hoek Bergweg-Noord en de Zuiderparklaan. Het plangebied heeft betrekking op het terrein van de begraafplaats met daar aanwezige de tijdelijke dependance van het gemeentehuis.

Door de gemeenteraad is besloten:

  • 1. In de regels in artikelen 11 en 12 de naam ‘Hoogheemraadschap van Delfland’ te vervangen door ‘Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard’.

  • 2. Een aantal redactionele verbeteringen door te voeren en data te actualiseren.

  • 3. Ingevolge artikel 6.12 lid 2 Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

  • 4. Het bestemmingsplan ‘Oosthoeck’, 1e partiële herziening (begraafplaats) met inachtneming van de punten 1, 2 en 3 vast te stellen.

Procedure

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 8 oktober 2009 tot en met 18 november 2009 inzien bij de balie van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving (V&H). De balie is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. Mocht u de betreffende stukken buiten vastgestelde openingstijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken.

De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving (gemeentelijke publicaties), Bergschenhoek. Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens openingstijden bellen via telefoonnummer (010) 800 4000.

Beroep

Wanneer u belanghebbende bent, kunt u – gedurende de termijn van terinzagelegging – bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag een beroep instellen.

Het bestemmingsplan treedt in werking aan het einde van de termijn waarop de beroepstermijn afloopt.

Dit is de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan niet eerder inwerking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven