stcrt-2009-14502-001.png Mededeling: Ontwerpprojectbesluit en bouwvergunning Nieuw Gemeentehuis ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiderdorp maken bekend dat ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 1 oktober 2009 voor een periode van zes weken (dus tot en met 11 november 2009) voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpprojectbesluit Nieuw Gemeentehuis, bestaande uit plankaart, regels en ruimtelijke onderbouwing met de daarop betrekking hebbende stukken;

  • de bouwaanvraag 1e fase voor het nieuwe gemeentehuis.

Het projectbesluit wordt begrensd door de Willem-Alexanderlaan, Simon Smitweg, de brandweerkazerne en gemeentewerf en de Oude Hoogmadeseweg.

Binnen het plangebied vervangt dit projectbesluit het ter plaatse geldende bestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpprojectbesluit Nieuw Gemeentehuis is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.leiderdorp.nl/onder Actueel - Gemeentehuis Leiderdorp. Tevens kunnen het ontwerpprojectbesluit en de bouwaanvraag 1e fase tijdens openingstijden (dagelijks van 08.30 tot 12.30 uur) worden ingezien in het gemeentehuis (Statendaalder 1).

Zienswijzen

Binnen de termijn van tervisielegging (van 1 oktober tot en met 11 november 2009) kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit en de bouwaanvraag 1e fase schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad en kunnen worden gestuurd naar Postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van zienswijze ontwerpprojectbesluit Nieuw Gemeentehuis.

  • Digitale zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad en kunnen worden gemaild naar info@leiderdorp.nl, onder vermelding van zienswijze ontwerpprojectbesluit Nieuw Gemeentehuis.

  • Mondelinge zienswijzen kunt u (op afspraak) naar voren brengen in het gemeentehuis (Statendaalder 1). U kunt hiervoor contact opnemen met Petra de Goei, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 54 54 830.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u op maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren contact opnemen met Petra de Goei, telefoon (071) 54 54 830.

Naar boven