stcrt-2009-14439-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Buitengebied Didam, wijzigingsplan Tatelaarweg 19’.

Burgemeester en wethouders van Montferland maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 18 september 2009, nr. 2009-014368, goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan ‘Buitengebied Didam, wijzigingsplan Tatelaarweg 19’.

Het wijzigingsplan voorziet in een wijziging van het agrarisch bouwperceel in de bestemming ‘Bedrijfsbebouwing’ ten einde opslagdoeleinden en caravanstalling mogelijk te maken op het perceel Tatelaarweg 19, 6941 RB te Didam.

Het besluit van Gedeputeerde Staten, het wijzigingsplan en het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Didam’ liggen met ingang van 1 oktober 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1.

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven