stcrt-2009-14206-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Leyenbroek-Vijverweg’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 31 j° artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Leyenbroek-Vijverweg’ als gevolg van de uitspraak van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State d.d. 28 augustus 2009 onherroepelijk is geworden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat globaal begrensd wordt door de Bernhardlaan, de Leyenbroekerweg en de Vijverweg in Sittard.

In het bestemmingsplan worden op hoofdlijnen de bouw van appartementen, grondgebonden woningen en zorgunits mogelijk gemaakt evenals de uitoefening van diverse (maatschappelijk georiënteerde) functies in het bestaande kloostergebouw.

Het bestemmingsplan, bestaande uit twee plankaarten, voorschriften en een toelichting alsmede diverse bijlagen (onderzoeken) ligt voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel in Geleen (stadhuis, Markt 1).

Het bestemmingsplan met bijlagen kan tevens via het internet worden ingezien op de gemeentepagina (www.sittard-geleen.nl) onder Actueel/nieuws, Bekendmakingen/vergunningen, Bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen.

23 september 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven