stcrt-2009-14205-001.png Voornemen voorbereiding projectbesluit Hortensiastraat

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een projectbesluit wordt voorbereid voor de bouw van woningen aan de Hortensiastraat te Geleen. Zij zijn daartoe bij besluit van 18 september 2008 door de gemeenteraad gemachtigd. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Sittard-Geleen: www.sittard-geleen.nl.

Kies daar: Actueel/nieuws, vervolgens: Bekendmakingen/vergunningen, daarna: Bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen en klik tenslotte op de naam van het betreffende ontwerpbestemmingsplan.

Toelichting

ZoWonen is voornemens om woningen te bouwen op een locatie aan de Hortensiastraat te Geleen (rechts van Hortensiastraat 18). Het perceel is kadastraal bekend: GLN00 sectie G nummer 04175.

Kennisgeving

Er worden over dit voornemen geen stukken ter inzage gelegd en er wordt geen gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie gevraagd om advies over dit voornemen uit te brengen. Wel zullen er binnen afzienbare tijd een ontwerpprojectbesluit en een ontwerpbouwvergunning ter inzage worden gelegd.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag, dan kunt u op woensdag en donderdag contact opnemen met de heer R. Schoffeleers van het team Ruimtelijk Beleid, telefoon (046) 477 77 77.

23 september 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven