stcrt-2009-14204-001.png Vaststelling bestemmingsplan Landelijk Gebied, tweede partiële herziening

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken bekend dat de gemeenteraad van Noordwijk op 2 september 2009 het bestemmingsplan Landelijk Gebied, tweede partiële herziening, ongewijzigd heeft vastgesteld. De partiële planherziening heeft betrekking op het wegnemen van de agrarische bouwmogelijkheden op het perceel Achterweg 21 te Noordwijk waardoor, met toepassing van de Ruimte-voor-ruimte regeling, in Noordwijkerhout een burgerwoning kan worden gebouwd.

Het vaststellingsbesluit en de partiële planherziening liggen met ingang van 24 september 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel, Voorstraat 42 te Noordwijk en kan bekeken worden op www.noordwijk.nl en verder onder knoppen ‘wonen en woonomgeving’ – ‘plannen’ – ‘bestemmingsplannen’.

Aangezien tegen het ontwerp van de partiële planherziening geen zienswijzen zijn ingediend kan slechts beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van de genoemde partiële planherziening door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan. Dit beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van de partiële herziening van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een voorlopige voorziening kan alleen worden getroffen indien onverwijlde spoed dat vereist.

2 september 2009

Burgemeester en wethouders van Noordwijk.

Naar boven