stcrt-2009-14147-001.png Ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Ambonwijk, Moordrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Moordrecht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht het volgende bekend.

Met ingang van 23 september 2009 ligt gedurende 6 weken, gedurende de openingstijden, het ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Ambonwijk met bijbehorende stukken ter inzage bij het secretariaat van de afdeling bouwzaken in het gemeentehuis, Westeinde 1 te Moordrecht. Hiertoe behoort eveneens een voorgenomen aanpassing c.q. aanvulling van de welstandscriteria ten behoeve van de Welstandsnota gemeente Moordrecht. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken in deze periode digitaal te raadplegen op de website van de gemeente Moordrecht www.moordrecht.nl

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerp voorziet in het opnemen van een binnenplanse wijzigingsbevoegdheid waardoor gehele vernieuwing van de bebouwing en de toevoeging van maximaal 20 levensloopbestendige woningen mogelijk wordt. Het plangebied is gelegen in het zuidwestelijk deel van Moordrecht, in de Ambonwijk.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en de voorgenomen wijzigingen van c.q. aanvullingen op de Welstandsnota gemeente Moordrecht naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de Gemeente Moordrecht, Postbus 1, te Moordrecht. Degene die een mondelinge zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak met het secretariaat van de afdeling bouwzaken en ruimtelijke ordening, telefoon 0182-346161.

Naar boven