stcrt-2009-14080-001.png Ontwerpprojectbesluiten realiseren twee bouwkavels aan Burgemeester Termeerstraat, één bouwkavel aan Sint Catharinaweg en toekennen bedrijfsbestemming aan gedeelte perceel Burgemeester Termeerstraat 27, allen in Luchen te Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend, dat met ingang van 23 september 2009 gedurende zes weken ter inzage liggen het ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken voor:

  • Het realiseren van twee bouwkavels voor woningen op de percelen kadastraal bekend gemeente Mierlo sectie L, nummers 969 en 970 (Burgemeester Termeerstraat ong.);

  • Het realiseren van één bouwkavel voor een woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Mierlo, sectie L, nummer 918 (Sint Catharinaweg ong.);

  • Het toekennen van een bedrijfsbestemming aan een gedeelte van het voor woondoeleinden bestemde perceel kadastraal bekend gemeente Mierlo, sectie L, nummer 806 (Burgemeester Termeerstraat 27).

De percelen aan de Burgemeester Termeerstraat waar de twee bouwkavels geprojecteerd zijn, zijn bestemd als ‘Woondoeleinden uit te werken’. Voorschriften voor het bouwen van woningen zijn nog niet opgenomen in deze nader uit te werken bestemming. De strijdigheid met het bestemmingsplan bestaat in het ontbreken van een rechtstreekse bouwtitel.

Het perceel aan de Sint Catharinaweg heeft de bestemming ‘Woondoeleinden’. De strijdigheid met het bestemmingsplan bestaat in het ontbreken van een bouwvlak voor hoofdgebouwen.

Het perceel Burgemeester Termeerstraat 27 is bestemd als ‘Woondoeleinden’. Het gebruik voor bedrijfsdoeleinden van het achterste gedeelte van het perceel is niet toegestaan binnen de geldende woonbestemming.

Burgemeester en Wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) medewerking te verlenen aan deze projecten.

Op grond van artikel 3.11 Wro en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken van ieder projectbesluit liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Gabriël van Houtert van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 96. Ook voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Gabriël van Houtert. Via onze website www.geldrop-mierlo.nl kunt u de stukken ook digitaal inzien.

Geldrop-Mierlo, 22 september 2009

Naar boven