stcrt-2009-14077-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan bedrijfsruimte voor trainingen Dorpsstraat 7 te Eesergroen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maken bekend, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto de voorbereidingsprocedure ex. afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht, dat met ingang van woensdag 23 september 2009 gedurende 6 werkweken voor eenieder ter inzage ligt het in de aanhef genoemde ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan maakt de verplaatsing van een bedrijfsruimte voor trainingen van het perceel Dorpsstraat 13 naar het perceel Dorpsstraat 7 te Eesergroen mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende genoemde periode tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis van Borger-Odoorn, Hoofdstraat 50 te Exloo, bij de afdeling VROM.

Ook kan het ontwerpbestemmingsplan desgevraagd ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingsuren worden ingezien. Daarvoor kan een afspraak gemaakt worden via de balie VROM, telefoonnummer 0591-535228 of e-mail bouwenenmilieu@borger-odoorn.nl. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan op elektronische wijze via een Pdf bestand worden ingezien.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk c.q. mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG EXLOO. De gemeenteraad stelt daarna degenen, die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een nadere mondelinge toelichting.

Het ontwerpbestemmingsplan is ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 onder b van de Wet op de ruimtelijke ordening ter beoordeling op elektronische wijze toegezonden aan de Inspectie VROM, de provincie Drenthe en het Waterschap Hunze en Aa’s.

Exloo, 22 september 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven