stcrt-2009-13598-001.png Bekendmaking vaststelling projectbesluit (art. 3.10 Wro) en verlening bouwvergunning gemeente Waalre

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 15 september 2009 besloten hebben om een projectbesluit vast te stellen en een bouwvergunning te verlenen voor het realiseren van een kantoorcomplex aan de Eindhovenseweg 128 te Waalre.

Het projectbesluit, de bouwvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 17 september 2009 tot en met woensdag 28 oktober 2009 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. De stukken kunnen daar door een ieder worden ingezien. Tevens kunt u het besluit, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.waalre.nl. Gedurende deze termijn kunnen enkel belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend over het ontwerp van de beschikking of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dit niet gedaan te hebben, beroep tegen deze beschikking instellen bij de Rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s‑Hertogenbosch.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • 1. uw naam en adres;

  • 2. de dagtekening;

  • 3. een kopie van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4. de gronden van het beroep (motivering).

Volledigheidshalve wijzen wij erop dat het indienen van het beroepschrift niet betekent dat het besluit wordt opgeschort. Om die reden bestaat de mogelijkheid om op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening te doen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Waalre, 16 september 2009

Naar boven