Beslissing Milieu Effect Rapport gemeente Cuijk

Burgemeester en Wethouders van Cuijk maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.8b, vijfde lid, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 15 juli 2009 heeft de heer F. van Veen ons laten weten dat hij van plan is drie nieuwe varkensstallen voor zeugen op te richten en een bestaande stal uit te breiden met zeugen. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieu-effectrapportage 1994 jo. artikel 7.4 van de Wet milieubeheer.

Wij hebben besloten dat door de heer F. van Veen géén milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld, voorafgaand aan een procedure om een milieuvergunning hiervoor. Volgens ons leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Van deze beslissing wordt mededeling gedaan door:

  • kennisgeving in het Cuijks Weekblad en in de Staatscourant.

U kunt de stukken bekijken vanaf 10 september 2009 tot 22 oktober 2009 in het gemeentehuis, Louis Jansenplein 1 te Cuijk en in de openbare bibliotheek te Cuijk tijdens de openingstijden.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit (nl. voor een milieuvergunning) als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.

Wet Milieubeheer

Voor inlichtingen kunt u terecht bij het cluster vergunningverlening telefoon 0485-396 673.

Cuijk, 9 september 2009

Naar boven