stcrt-2009-13222-001.png Bestemmingsplan Wooncomplex met maatschappelijke voorzieningen te Valthe

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening jo artikel 3:42 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Borger-Odoorn bij besluit van 27 augustus 2009 het bestemmingsplan Wooncomplex met maatschappelijke voorzieningen te Valthe heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een appartementencomplex met maatschappelijke voorzieningen in de kern van Valthe mogelijk. Het plangebied is ingeklemd tussen de Schansstraat en de Veenstraat in Valthe.

Het besluit van de gemeenteraad van de gemeente Borger-Odoorn tot vaststelling van het voornoemde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 9 september 2009 gedurende 6 werkweken ter inzage in:

  • het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn, afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM), balie VROM, Hoofdstraat 50, 7875 AD Exloo.

  • balie VROM is geopend op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur.

  • en zijn te raadplegen via internet op www.borger-odoorn.nl

Een belanghebbende kan op grond van artikel 8.2 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8 lid 5 Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Exloo, 8 september 2009

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven