stcrt-2009-12895-001.png Ontwerpbestemmingsplan Nieuw Centrum ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiderdorp maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 1 september 2009 voor een periode van zes weken (dus tot en met 12 oktober 2009) voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan Nieuw Centrum, bestaande uit plankaart, toelichting en regels.

Het bestemmingsplan wordt begrensd door de Heinsiuslaan, Gallaslaan, Engelendaal, Persant Snoepweg, Van Diepeningenlaan, Tollenaersingel, singel tussen de Tollenaersingel en de Laan van Berendrecht/Laan van Ouderzorg, Van Poelgeestlaan, Heemraadlaan, Gaarmeesterstraat, Vronkenlaan, (opnieuw) Engelendaal en Cor Gordijnsingel.

Binnen het plangebied vervangt dit bestemmingsplan alle oudere ter plaatse geldende bestemmingsplannen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Nieuw Centrum is te vinden op de gemeentelijke website www.leiderdorp.nl/centrumplan onder bestemmingsplan Nieuw Centrum. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan tijdens openingstijden (dagelijks van 08.30 tot 12:30 uur) worden ingezien in het gemeentehuis (Statendaalder 1).

Zienswijzen

Binnen de termijn van tervisielegging (van 1 september tot en met 12 oktober 2009) kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden gestuurd naar Postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Nieuw Centrum.

  • Digitale zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden gemaild naar info@leiderdorp.nl, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Nieuw Centrum.

  • Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis (Statendaalder 1). U kunt hiervoor contact opnemen met Rob van de Loo, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 54 58 528.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Rob van de Loo, telefoon (071) 54 58 528.

Naar boven