stcrt-2009-12612-001.png Bekendmaking ontwerp-projectbesluit BMV Velden (gemeente Arcen en Velden)

Burgemeester en wethouders van Arcen en Velden geven, gelet op artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, kennis van de ter inzage legging van het ontwerp-projectbesluit Brede Maatschappelijke Voorziening Velden en de daarop betrekking hebbende stukken.

Ten behoeve van de ontwikkeling van de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) in Velden (gemeente Arcen en Velden) is een projectbesluit opgesteld. Deze ontwikkeling is gericht op de realisatie van een nieuwe gemeenschappelijke voorziening voor het cultureel-maatschappelijke verenigingsleven en onderwijs in Velden. De toekomstige locatie van de BMV is gelegen ten oosten van de kern Velden op de locatie van sporthal De Visgraaf en het naastgelegen sportveld. De toekomstige BMV zal bestaan uit een cluster van gebouwen waarin de bestaande sporthal wordt opgenomen. De locatie wordt aan de noordzijde begrensd door de bestaande clubhuizen en sportvelden, aan de westzijde door de achtertuinen van woningen aan de Rijksweg, aan de zuidzijde door de bestaande parkeerplaats en aan de oostzijde door de tennisvelden. De locatie wordt ontsloten via de Oude Schandeloseweg.

Het ontwerp-projectbesluit ligt met ingang van 27 augustus 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Arcen.

De toelichting, voorschriften en plankaarten zijn te vinden op de website van de gemeente; www.arcenenvelden.nl → ‘bouwen en wonen’ → ‘ruimtelijke ordening’.

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder zijn zienswijze bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, kenbaar maken aan het College van Burgemeester & Wethouders van Arcen en Velden, Postbus 4300, 5944 ZG te Arcen.

Voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met de gemeente, Cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 077-4737759.

Naar boven