stcrt-2009-12568-001.png Terinzagelegging ontwerpprojectbesluit artikel 3.10, lid 1, Wro

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maakt bekend dat de gemeenteraad voornemens is om door toepassing van artikel 3.10, lid 1, van de Wro een projectbesluit te nemen voor het uitbreiden van basisschool De Wegwijzer op het perceel Parkweg 34 in ’t Harde en het aanleggen van vijf parkeerplaatsen langs de Parkweg ten noorden van de school.

Het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 26 augustus tot en met 6 oktober 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen gedurende deze periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website (www.elburg.nl/‘Plannen en ontwerpbesluiten die ter inzage liggen’).

Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit bij de gemeenteraad naar voren brengen.

Omtrent het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw J. Bloemert, beleidsmedewerker van de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-688 637.

Het niet of niet tijdig naar voren brengen van zienswijzen, kan er in een later stadium toe leiden dat u geen beroep kunt instellen tegen het definitieve projectbesluit.

Na afloop van de termijn van terinzagelegging zal de raad met inachtneming van de eventueel ontvangen zienswijzen, een definitief projectbesluit nemen.

Naar boven