stcrt-2009-12525-001.png Ontwerpbestemmingsplan buitengebied gemeente Abcoude

Burgemeester en wethouders van de gemeente Abcoude maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 21 augustus 2009 het ontwerpbestemmingsplan buitengebied gemeente Abcoude ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan buitengebied omvat de gehele gemeente Abcoude met uitzondering van de twee kernen Abcoude en Baambrugge en het spoorwegtracé Amsterdam–Utrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden op het gemeentehuis in Abcoude. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de website van de gemeente: www.abcoude.nl/read/bestemmingsplannen/buitengebied.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Abcoude, postbus 5, 1390 AA Abcoude. Voor het indienen van mondelinge zienswijze kunt u binnen de genoemde termijn een afspraak maken met het team VROM telefoon (0294) 280280.

Naar boven