stcrt-2009-12428-001.png Terinzagelegging Ontwerpwijzigingsplan Schoollaan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bloemendaal hebben besloten om het ontwerpwijzigingsplan ‘Schoollaan’ met ingang van 28 augustus 2009 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage te leggen.

In het ontwerp wijzigingsplan Schoollaan worden de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de nieuwbouwwoningen aan de Schoollaan te Bennebroek vastgelegd. Omdat voor het bouwplan in 2006 vrijstelling van het destijds geldende bestemmingsplan is verleend, ontbreekt op dit moment een juridisch kader waaraan nieuwe bouwplannen kunnen worden getoetst. In het wijzigingsplan worden de bouwvlakken en gebruiksmogelijkheden voor de woningen aan de Schoollaan vastgelegd en zijn regels opgenomen over aan- en uitbouwen, bijgebouwen, erkers en dakkapellen. Hierdoor ontstaat er een rechtsgeldig toetsingskader voor toekomstige bouwaanvragen.

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Schoollaan’ kan van 28 augustus tot en met 8 oktober 2009 op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien op de volgende locaties:

  • Gemeente Bloemendaal, locatie Brouwerskolk: Brouwerskolkweg 2 te Overveen;

  • Gemeente Bloemendaal, locatie Bennebroek: Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek.

Het ontwerpwijzigingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website via: www.bloemendaal.nl/wonen/bestemmingsplannen

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen dit besluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 201, 2050 AE Overveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer J. Rozema, telefoon (023) 52 25 555.

Naar boven