stcrt-2009-12239-001.png Ontwerpbestemmingsplan Postiljon

Burgemeester en wethouders van Laren maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 17 augustus gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt een ontwerp van het bestemmingsplan Postiljon.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op een gebied in het zuidoosten van Laren dat globaal wordt begrensd door de de straat het Postiljon, de Smeekweg en het Natuurgebied Postiljonheide. Het bestemmingsplan Postiljon voorziet in de juridisch-planologische regeling van een aantal recente, grotendeels al gerealiseerde, ontwikkelingen: de bouw van 148 woningen, de restauratie van ‘boerderij de Jong’, de bouw van een activiteitencentrum voor de Stichting Sherpa en de verplaatsing van de speeltuinvereniging Ons Genoegen. Op het vrijkomende terrein van de speeltuinvereniging zullen nog 10 eengezinswoningen en drie vrijstaande woningen worden gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 1–5 te Eemnes.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur en maandag ook van 13.30–15.30 uur.

Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op internet: via www.laren.nl

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

De gemeenteraad van Laren

Postbus 71

3755 ZH Eemnes

(Onder vermelding van: ‘bestemmingsplan Postiljon’)

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 035-7513 207) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Naar boven