Ontwerpbesluit vergunning biotechnologische handelingen Universitair Medisch Centrum Utrecht

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit maakt bekend dat zij, in het kader van het Besluit biotechnologie bij dieren, het voornemen heeft een vergunning te verlenen voor het verrichten van biotechnologische handelingen aan:

  • het Universitair Medisch Centrum Utrecht te Utrecht, met registratienummer RBD0219(N02). Het onderzoek richt zich op het bepalen van de rol van het ‘mitotic checkpoint’ in tumorontwikkeling en de mogelijkheden van het ‘mitotic checkpoint’ als doelwit in een therapie tegen kanker.

Eenieder kan binnen zes weken na heden gemotiveerde zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpbesluit. Gemotiveerde schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan Dienst Regelingen, POSTBUS 19530, 2500 CM ’S-GRAVENHAGE, onder vermelding van het nummer van het ontwerpbesluit.

Hoorzitting

Bij voldoende belangstelling zal op woensdag 2 september 2009 om 19.30 uur bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Bezuidenhoutseweg 73 te Den Haag een hoorzitting worden georganiseerd over het ontwerpbesluit. Belangstellenden dienen zich hiervoor tijdens kantooruren en uiterlijk maandag 31 augustus voor 12.00 uur telefonisch aan te melden (070-3786656) of via Biotechnologie@minlnv.nl. Voor het bijwonen van de hoorzitting is legitimatie verplicht.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf heden, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur, ter inzage in het Service Center van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Bezuidenhoutseweg 73 te Den Haag. Bezoekers van het Service Center zijn verplicht zich te legitimeren.

Naar boven