stcrt-2009-12121-001.png Ontwerpbestemmingsplan Natuurgebied

Burgemeester en wethouders van Laren maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 17 augustus gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt een ontwerp van het bestemmingsplan Natuurgebied.

Het bestemmingsplan beslaat het grootste deel van het buitengebied aan de zuidwest- en westkant van de gemeente Laren, dat grotendeels is aangewezen als een Natuurbeschermingswetgebied. Dit bestemmingsplan is een integrale herziening van het geldende bestemmingsplan ‘Natuurgebied’ uit 1972 en legt vooral de bestaande situatie vast en biedt slechts enkele ontwikkelingsmogelijkheden voor bestaande of nieuwe functies.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur en maandag ook van 13.30–15.30 uur.

Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op internet: via www.laren.nl

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

De gemeenteraad van Laren

Postbus 71

3755 ZH Eemnes

(Onder vermelding van: ‘bestemmingsplan Natuurgebied’)

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 035-7513 207) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Naar boven