stcrt-2009-12073-001.png Bestemmingsplan ‘Dombosch’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg maken bekend dat, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 14 augustus 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • het bestemmingsplan ‘Dombosch’ vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 25 juni 2009

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het bedrijventerrein Dombosch. Het planggebied wordt begrensd door de A27, Raamsdonksveer-Noord, de Donge en de Bersche Maas.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp hiervan. De wijzigingen hebben betrekking op de geluidszonering, de regeling opslag buitenruimte, hoeveelheid onzelfstandige kantoorvoorziening, minimale bouwhoogte, minimaal bebouwingspercentage en de maximale kavelgrootte. Voor een volledig overzicht van deze wijzigingen verwijzen wij u naar het raadsvoorstel en -besluit wat bij de stukken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen via: www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Zij die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de raad kenbaar te maken, kunnen gedurende de inzagetermijn tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan een gemotiveerd gedagtekend en ondertekend schriftelijk beroep indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE, ’s-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen; de inwerkingtreding van het bestemmingsplan wordt ddan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening us griffierecht verschuldigd.

Raamsdonksveer, 13 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven