stcrt-2009-11667-001.png Nemen projectbesluit en verlenen bouwvergunning

Art. 3.10 Wet ruimtelijke ordening en art. 40 Woningwet

Burgemeester en wethouders van Maasbree maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en bouwvergunning conform artikel 40 Woningwet te verlenen voor:

  • Het plaatsen van nieuwe lichtmasten ten behoeve van de voetbalveldverlichting op het sportpark van Baarlo, De Meeren 11 te Baarlo (5991 ED Baarlo) (verzenddatum: 29 juli 2009).

Het besluit ligt gedurende zes weken na de verzenddatum in het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken/loket Omgeving, ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak.

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit een schriftelijk beroepschrift indienen bij de rechtbank in Roermond, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond.

In het beroepschrift dient u in ieder geval te vermelden uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep maakt. Het beroepschrift moet ondertekend worden.

Tevens bestaat de mogelijkheid, indien u een spoedeisend belang heeft, een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Roermond, sector bestuursrecht. Voor het indienen ervan is griffierecht verschuldigd. Informatie hierover kan verkregen worden bij de rechtbank, tel. (0475) 352222.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na de verzenddatum ervan. Indien een verzoek om voorlopige voorziening wordt gevraagd, wordt de werking van de besluiten opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Maasbree, 5 augustus 2008

Naar boven