stcrt-2009-11432-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan ‘Stadsgezicht Edam’

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken overeenkomstig artikel 11, lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 6 juli 2009 nr. 09-37688 goedkeuring hebben verleend aan het besluit van 9 juni 2009 van burgemeester en wethouders van Edam-Volendam tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Wijngaardsgracht 3 te Edam’. Het wijzigingsplan voorziet aldaar in een wijziging van een deel van de bestemming ‘garage’s/bergingen’ in de bestemming ‘woondoeleinden’.

De betreffende stukken liggen met ingang van vrijdag 31 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling VROM, sectie Ruimtelijke Ontwikkeling, op de locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam.

Tegen het goedkeuringsbesluit kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn van ter inzage legging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van vorengenoemde beroepstermijn.

Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Edam-Volendam, 30 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam,

de secretaris,

D.K.W. Hendriks.

De burgemeester,

W.J.F.M. van Beek.

Naar boven