Geldrop-Mierlo

Projectbesluit voor het realiseren van 13 aaneengesloten woningen in Luchen te Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend dat met ingang van 29 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage liggen het ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken voor het realiseren van 13 aaneengesloten woningen in Luchen te Mierlo. Deze locatie is kadastraal bekend gemeente Mierlo, sectie L, nr. 329 (ged.), 887 (ged.) en 917 (ged.).

In het uitwerkingsplan Luchen 1e fase is een bouwblok opgenomen voor het realiseren halfvrijstaande en/of geschakelde en/of vrijstaande woningen. Het ingediende bouwplan voor het realiseren van 13 aaneengesloten woningen is in strijd met het uitwerkingsplan Luchen 1e fase. De strijdigheid bestaat uit het gedeeltelijk bouwen buiten het bouwblok van een ander woningtype.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) medewerking te verlenen aan dit bouwplan.

Op grond van artikel 3.11 Wro en afdeling 3.4 van de Algemene wet Bestuursrecht kan een ieder binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Stefan van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 60. Ook voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Stefan van Bogget. Via onze website www.geldrop-mierlo.nl kunt u de stukken ook digitaal inzien.

Geldrop-Mierlo, 28 juli 2009

Naar boven