stcrt-2009-11089-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Westerpark Zuid

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Westerpark maakt, overeenkomstig artikel 28, zesde lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 7 juli 2009 het besluit van 18 november 2008 van de stadsdeelraad, tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Westerpark Zuid, hebben goedgekeurd.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat wordt begrensd door de Haarlemmervaart, de Singelgracht, de Hugo de Grootgracht, de Kostverlorenvaart, het Oostelijk Marktkanaal, de Van Hogendorpstraat en de Van Hallstraat.

Het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring en het bestemmingsplan Westerpark Zuid, liggen vanaf 23 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op de volgende adressen:

  • de servicebalie van het stadsdeelkantoor, Haarlemmerweg 8–10 te Amsterdam, geopend op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag tot 19.00 uur.

  • de Openbare Bibliotheek Staatsliedenbuurt, Van Hallstraat 615 te Amsterdam, geopend op maandag en woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien en downloaden van de website van het stadsdeel www.westerpark.amsterdam.nl

Tegen het besluit tot goedkeuring kan gedurende de termijn van terinzageligging, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden die tijdig bedenkingen tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten, alsmede door belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het besluit tot goedkeuring van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient gericht te worden aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 22 juli 2009

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Westerpark,

secretaris,

P. A. Menting.

Voorzitter,

M.M. Kuitenbrouwer.

Naar boven