stcrt-2009-10990-001.png Projectbesluit Helena Nordheimland 5

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.11 lid 2, jo artikel 3:8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat het college in haar vergadering van 14 juli 2009 het projectbesluit Helena Nordheimland 5, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Er wordt medewerking verleend voor het niet kunnen realiseren van parkeerplaatsen op eigen terrein.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit, inclusief bijbehorende stukken en concept bouwvergunning, ligt met ingang van 22 juli 2009, gedurende zes weken ter inzage in het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 te Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. Het vaststellingsbesluit is tevens digitaal te raadplegen op de website van de gemeente Heerhugowaard: ‘www.heerhugowaard.nl/bestemmingsplan’ onder ‘raadplegen’.

Mogelijkheden indienen beroep

Tijdens de periode waarin het projectbesluit ter inzage ligt, hebben de volgende personen de mogelijkheid beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit zijn ingediend bij de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 AG Alkmaar. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het projectbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kunt u in een spoedprocedure aan de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Deze voorlopige voorziening kan worden aangevraagd bij de voorzitter van de rechtbank. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het projectbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

Heerhugowaard, 21 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven