stcrt-2009-10912-001.png Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘Zone Industrielawaai bedrijventerreinen Haven Wanssum en Tienray’

Burgemeester en Wethouders van Meerlo-Wanssum maken, op grond van artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Zone Industrielawaai bedrijventerreinen Haven Wanssum en Tienray’ op 6 juli 2009 heeft vastgesteld. Het plangebied bevindt zich in het havengebied van Wanssum.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 23 juli 2009 tot en met 2 september 2009 ter inzage bij de balie van de afdeling ROVBin het gemeentehuis (Beatrixstraat 2, 5864 AH te Meerlo).

Gedurende deze termijn kunt u schriftelijk of mondeling bedenkingen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten van Limburg, postbus 5700, 6202 MA Maastricht, indien u:

tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht

belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen

een bedenking hebt tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.

De voorkeur gaat uit naar het schriftelijk indienen van bedenkingen. Voor het mondeling inbrengen van bedenkingen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 043-3897903, te bereiken tijdens kantooruren.

Naar boven