stcrt-2009-10727-001.png Uitwerkingsplan bedrijfsterrein Luchthaven (Hangar) 2009

Burgemeester en Wethouders van Den Helder maken bekend dat met ingang van 17 juli 2009 het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland tot het gedeeltelijk goedkeuren van het uitwerkingsplan ‘Bedrijfsterrein luchthaven (Hangar) 2009 tezamen met het uitwerkingsplan en bijbehorende bestemmingsplan Luchthaven Den Helder 1994 ter inzage ligt.

Het uitwerkingsplan voorziet in een uitwerking van een deel van de gronden gelegen aan de Luchthavenweg 10a welke de bestemming ‘Bedrijventerrein luchthaven (uit te werken)’ hebben in het bestemmingsplan Luchthaven Den Helder 1994. Het plan bevat voorziet in het mogelijk maken van een 5e hangar ten behoeve van de luchthaven.

Het vastgestelde plan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur, op donderdag tussen 8.00 en 19.30 uur.

Belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan hebben ingediend, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijs niet toe in staat waren geweest, kunnen in beroep gaan tegen dit besluit.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten kunnen belanghebbenden vanaf 17 juli 2009 gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken in werking, behalve als een belanghebbende binnen de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoekt een voorlopige voorziening te treffen. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Den Helder, 8 juli 2009

Hoogachtend,

burgemeester en Wethouders van Den Helder,

de burgemeester,

C.J. Vriesman.

De secretaris,

H. Raasing.

Naar boven