stcrt-2009-10109-001.png Bestemmingsplan Smilde

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken op grond van artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad heeft op 25 juni 2009 het bestemmingsplan Smilde vastgesteld. Bij de vaststelling is door de gemeenteraad een aantal wijzigingen in het bestemmingsplan aangebracht. De wijzigingen hebben betrekking op de toelichting, voorschriften en plankaart. Het betreft wijzigingen naar aanleiding van zienswijzen en een aantal ambtshalve wijzigingen.

Het bestemmingsplan Smilde is een actualisatie en samenvoeging van de nu geldende bestemmingsplannen Smilde herziening 1980, Centrumgebied Smilde en Partiële herziening Centrum-gebied Smilde en Smilde-Noord (bestaand uit de bestemmingsplannen: Harderspark, Harderspark I, Molenpark, Molenwijk, Uitwerkingsplan Molenwijk 2e fase, Molenwijk II en uitwerkingsplan Molenwijk II).

Inzage

Het gewijzigde, vastgestelde bestemmingsplan, het raadsvoorstel en -besluit liggen van 9 juli2009 tot 20 augustus 2009 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Beilen (Raadhuisplein 1). De locatie Beilen is in het kader van de avondopenstelling ook geopend op donderdagavond tot 20.00 uur. Ook is het mogelijk om het vastgestelde bestemmingsplan Smilde met de bijbehorende stukken via de gemeentelijke website te downloaden.

Bedenkingen

Degene, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de hiervoor genoemde termijn van de terinzageligging, bij Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen, bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan. Een gelijke bevoegdheid komt toe aan een ieder voor zover het betreft de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen.

Naar boven