stcrt-2009-10097-001.png Bestemmingsplannen terinzagelegging bestemmingsplan Witteveen

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken ingevolge art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 juni 2009 het bestemmingsplan Witteveen heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan Witteveen betreft hoofdzakelijk de bestaande bebouwing van de kern Witteveen. Tevens is voor het dorp een woninguitbreiding voorzien ten zuidoosten van het dorp. Hier zijn 24 woningen gepland. De planologische regeling voor deze uitbreiding is gekoppeld aan de algehele herziening van het bestemmingsplan voor Witteveen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 9 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis te Beilen, Raadhuisplein 1. Tevens is het bestemmingsplan gedurende deze termijn te bekijken op de gemeentelijke website; www.middendrenthe.nl.

Van 9 juli tot 20 augustus 2009 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. Voorwaarde is wel dat de belanghebbende zienswijzen omtrent het ontwerp heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan (artikel 6:13 Awb) en tenzij het betreft wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Tevens kan door degene die tijdig beroep heeft ingesteld bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan.

Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; het verzoek om voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres.

Naar boven