stcrt-2009-10074-001.png Voorbereidingsbesluit Kern Valkenburg

Burgemeester en wethouders van Valkenburg a/d Geul maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 juni 2009 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor:

die delen van het bestemmingsplan ‘Kern Valkenburg a/d Geul’ die bestemd zijn als ‘centrumdoeleinden en gemengde doeleinden’.

Het voorbereidingsbesluit biedt de mogelijkheid om ongewenste ontwikkelingen (zijnde ontwikkelingen, die niet passen binnen het provinciale en gemeentelijke ruimtelijke beleid, dat wordt verankerd in de herziening van het bestemmingsplan ‘Kern Valkenburg a/d Geul’) tegen te gaan.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende tekeningen liggen vanaf donderdag 9 juli 2009, de datum waarop het voorbereidingsbesluit in werking treedt, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Stedelijke ontwikkeling en Beheer (tel. 043-6099290).

Tegen het voorbereidingsbesluit kan ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt en beroep aangetekend.

Naar boven