Budget NCDO KPA-programma

NCDO kondigt met deze publicatie het budget aan voor 2009 van het programma Kleinschalige Plaatselijke Activiteiten (KPA).

Het aan subsidies en/of projecten en activiteiten te besteden budget voor KPA bedraagt voor 2009 € 4.575.000,–. Van dit bedrag is reeds € 500.000,– toegewezen. De toekenning van KPA-subsidies geschiedt op basis van 12 maandbudgetten met een subsidieplafond van € 380.000,– maandelijks.

De verdeling van het subsidieplafond vindt plaats op grond van een beoordeling overeenkomstig de criteria van het KPA-programma en op basis van een rankingsysteem waarop subsidieverzoeken worden beoordeeld. Daarbij zullen die aanvragen die het beste voldoen aan de maatstaven het eerst voor subsidieverlening in aanmerking komen.

Budget van het Building Bridges-programma

NCDO kondigt met deze publicatie het budget aan voor 2009 van het programma Building Bridges. Building Bridges is onderdeel van het KPA-programma.

Het aan subsidies en/of projecten en activiteiten te besteden budget voor KPA bedraagt voor 2009 € 750.000,–.

Het subsidieplafond is gelijk aan de beschikbare middelen van € 750.000,–. De verdeling van het subsidieplafond vindt plaats op grond van een beoordeling overeenkomstig de criteria van het KPA-programma en op basis van een rankingsysteem waarop subsidieverzoeken worden beoordeeld. Daarbij zullen die aanvragen die het beste voldoen aan de maatstaven het eerst voor subsidieverlening in aanmerking komen.

Naar boven