Vaststelling Natuurbeheerplan Groningen 2023

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij op 21 juni 2022, nr. A.18 , team BELNAT, dossiernummer K 25474 het volgende besluit hebben genomen:

Vaststelling Natuurbeheerplan Groningen 2023

Gedeputeerde Staten van Groningen (GS) maken bekend dat zij op 21 juni 2022 het Natuurbeheerplan Groningen 2023 hebben vastgesteld. In dit Natuurbeheerplan Groningen geven GS aan waar, welke subsidies voor natuur- en landschapsbeheer op basis van het Subsidiestelsel voor Natuur en Landschap (SNL) van toepassing zijn.

Wijziging na inspraak

Het Ontwerp Natuurbeheerplan Groningen 2023 heeft van 7 april t/m 18 mei 2022 ter inzage gelegen. Gedurende deze periode is een ieder in staat gesteld om schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijzen over het ontwerp kenbaar te maken.

GS hebben de reacties behandeld in de Nota Reacties en Commentaar Natuurbeheerplan Groningen 2023. Naar aanleiding van de reacties is het Natuurbeheerplan Groningen aangepast.

Beroep

GS hebben ervoor gekozen om bij de vaststelling van het Natuurbeheerplan Groningen de in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht geregelde procedure te volgen. Dat betekent dat belanghebbenden die gereageerd hebben op het Ontwerp, belanghebbenden met bezwaren tegen de ten opzichte van het Ontwerp aangebrachte wijzigingen, of belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij niet eerder gereageerd hebben op het Ontwerp, binnen zes weken na bekendmaking van het vaststellingsbesluit een beroepschrift in kunnen dienen bij de Rechtbank Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het Natuurbeheerplan Groningen 2023 en de nota Reacties en Commentaar Natuurbeheerplan 2023 Groningen liggen digitaal ter inzage van 30 juni tot en met 10 augustus 2022.

Voor wie de digitale terinzagelegging op moeilijkheden stuit, kan er contact worden opgenomen met onderstaand telefoonnummer.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over het Natuurbeheerplan Groningen 2023 kunt u zich wenden tot de Provincie Groningen, Team Natuur, Domein Beleid, telefoon 050-316 4329. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Hierbij de link naar de kaarten:

Kaarten Natuurbeheerplan 2023 Groningen

Naar boven