Provincie Zeeland – Onttrekking aan het openbaar verkeer van een gedeelte van de parallelweg (toegang tot de bypass vanaf de parallelweg) van de 1e Deltaweg (N256) in de gemeente Noord-Beveland i.v.m. project nieuwe landbouwweg bij de Zandkreekdam

In het kader van de nieuw aan te leggen landbouwweg langs de provinciale weg Goes - Zierikzee (N256) is, ter verbetering van de verkeersveiligheid en de doorstroming van het (landbouw)verkeer, een aantal verkeersmaatregelen genomen. Als gevolg hiervan dient een gedeelte van de parallelweg (toegang tot de bypass vanaf de parallelweg) van de 1e Deltaweg (N256) aan het openbaar verkeer te worden onttrokken. Bestemmingen in of nabij het betrokken gebied blijven bereikbaar via het omliggende wegennet.

 

Het besluit met bijlage ligt van 2 juni 2022 tot en met 13 juli 2022 tijdens kantooruren ter inzage bij:

  • -

    Gemeente Noord-Beveland, Voorstraat 31, te Wissenkerke;

  • -

    Provincie Zeeland (1-loket), Abdij 6, te Middelburg.

 

Belanghebbenden kunnen tot zes weken na bekendmaking van het besluit schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit bij Gedeputeerde Staten van Zeeland, t.a.v. de secretaris van de commissie voor bezwaarschriften, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg. Het bezwaar schorst niet de werking van het besluit. U kunt een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht). Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Naar boven